Polikarbonát ütésálló kancsó és sorolható poharak

polikarbonat_utesallo_kancso_es_sorolhato_poharak

Polikarbonátból készült  kancsó 1900 milliliteres, törhetetlen.

Polikarbonátból készült sorolható – azaz egymásba rakható – 200 ml vagy 230 ml űrtartalmú poharak .

Nem használható mikrohullámú sütőben. Nem szabad hypo-val mosogatni vagy klórtartalmú mosószert használni a tisztítás során

A polikarbonát víztiszta, jó optikai tulajdonságokkal, hő- és ütésálló képességgel rendelkező, hőre lágyuló szerves műanyag .

Egyéb tulajdonságai : rugalmas,  erős, szinte eltörhetetlen , UV-sugárzásra nem érzékeny , de kemény felülethez csapódva, dörzsölődve  karcolódhat. Legfontosabb előnye az üveggel szemben a rugalmassága, illetve csekély súlya. Wellness- és fürdő, illetve úszómedence-blokkokban különösen előnyös és biztonságos a használata.

A képek alatt található linkre kattintva webshopunkon akár meg is tudják rendelni az itt felsorolt kiváló minőségű poharainkat.

Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 250 cc * MÉRSÉKELTEN HŐÁLLÓ *
Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 250 cc * MÉRSÉKELTEN HŐÁLLÓ *
Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 250 cc, – 40 C-tól + 70 C-ig használhatók. Javasoljuk, hogy a poharakba annál melegebb folyadékot ne töltsenek mint amit meg tudunk inni. A túl forró folyadék ( amit fújnunk, hűtenünk kell fogyasztás előtt ) a hirtelen fellépő dilatáció miatt repedéseket okozhat. Ha pl. forró teát szeretne kínálni használja inkább a Cortina bögréket, ezek sokkal hőállóbbak. Mosogatógépben mosható.
Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 300 cc * MÉRSÉKELTEN HŐÁLLÓ *
Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 300 cc * MÉRSÉKELTEN HŐÁLLÓ *
Cortina, törhetetlen polikarbonátból készült pohár 300 cc, – 40 C-tól + 70 C-ig használhatók. Javasoljuk, hogy a poharakba annál melegebb folyadékot ne töltsenek mint amit meg tudunk inni. A túl forró folyadék ( amit fújnunk, hűtenünk kell fogyasztás előtt ) a hirtelen fellépő dilatáció miatt repedéseket okozhat. Ha pl. forró teát szeretne kínálni használja inkább a Cortina bögréket, ezek sokkal  hőállóbbak. Mosogatógépben mosható.

Vissza a főoldalra