A long drink vagy magyarul a hosszú italos pohár felszanálása széles körű. A long drink poharak többnyire henger formájú párhuzamos falú poharak, melyek talpa vastag, minél vastagabb ez a talp ( szaknyelven jég ) annál elegánsabb a pohár.

Alkalmas ásványvíz, gyümölcslevek, üdítőitalok fogyatására. De használhatjuk alkoholmentes koktélok kínálására is sok jéggel. A long drink poharak űrmértéke változatos, 1 és 2 dl között alkalmasak juice ( narancslé ) kínálására reggelikhez. A  2 és 3 dl közötti méreteket használjuk ásványvíznek, üdítő italnak, kóla féléknek. A nagyobb méretűek 3-5 dl között pedig alkalmasak limonádékhoz.

Sokak kedvence a házi limonádé ami sok jeget, friss gyümölcsöket, citromlevet és ízesítőket tartalmaz felengedve szódavízzel, két szívószállal és hosszúnyelű koktél kanállal találkozhatunk vele a gondosabb éttermekben. Ezek fogyasztása egy forró nyári nap délutánján üdítő tud lenni.

A képek alatt található linkre kattintva webshopunkon akár meg is tudják rendelni az itt felsorolt kiváló minőségű poharainkat.

Limbo long drink pohár 320 cc
Limbo long drink pohár 320 cc
Limbo long drink pohár 320 cc, magassága 132 mm. Igen Ön jól látja ez a pohár valóban ferde !
Party long drink pohár 300 cc
Party long drink pohár 300 cc
Party long drink pohár, 300 cc, magassága 135 mm, átm. 66 mm.
Rocky long drink pohár 355 cc
Rocky long drink 355 cc, magassága 121 mm, átmérője 84 mm.

Vissza a főoldalra