A kávézás élményét alapjaiban határozza meg, hogy miből is fogyasztjuk. A legelterjedtebb változat a porcelán csésze, amely kétségkívül az egyik legjobb megoldás. De gyakori még az üvegpohár, műanyagpohár és a papírpohár is.
Általában többféle méretben érhetőek el, hogy megfeleljenek a kávézás szerteágazó igényeinek. Egy cappuccinos pohárban nem lehet szervírozni egy ristrettot. A kávés vagy mokkás poharak elengedhetetlen tartozéka a csészealj, amely több funkcióval is bír. Egyrészt el tudjuk rajta helyezni a kanalunkat, másrészt a tejszínt vagy/és cukrot megfelelően tudjuk tálalni. Harmadrészt, de nem utolsó sorban kilöttyenés esetén megvédi az abroszt valamint az asztalt a szennyeződéstől.
A képek alatt található linkre kattintva webshopunkon akár meg is tudják rendelni az itt felsorolt kiváló minőségű poharainkat.

Ceylon cappuccino-s csésze, 335 cc, magassága 100 mm.

Ceylon csészealj az alábbi csészék alá, átm. 15 cm.

Mokkacsésze, víztiszta üvegből, 90 cc, átm. 64 mm.

Cappuccino-s csészealj, átm. 15 cm.

Mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. A mázban lévő alumínium oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg ( fémekkel érintkező része ) vastagabb, mint a szokásos.

A termékek pereme erősített, csorbulás ellen védett, mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. A mázban lévő alumínium oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg ( fémekkel érintkező része ) vastagabb, mint a szokásos.