A kávézás élményét alapjaiban határozza meg, hogy miből is fogyasztjuk. A legelterjedtebb változat a porcelán csésze, amely kétségkívül az egyik legjobb megoldás. De gyakori még az üvegpohár, műanyagpohár és a papírpohár is.

Általában többféle méretben érhetőek el, hogy megfeleljenek a kávézás szerteágazó igényeinek. Egy cappuccinos pohárban nem lehet szervírozni egy ristrettot. A kávés vagy mokkás poharak elengedhetetlen tartozéka a csészealj, amely több funkcióval is bír. Egyrészt el tudjuk rajta helyezni a kanalunkat, másrészt a tejszínt vagy/és cukrot megfelelően tudjuk tálalni. Harmadrészt, de nem utolsó sorban kilöttyenés esetén megvédi az abroszt valamint az asztalt a szennyeződéstől.

A képek alatt található linkre kattintva webshopunkon akár meg is tudják rendelni az itt felsorolt kiváló minőségű poharainkat.

Ceylon cappuccino-s csésze 335 cc
Ceylon cappuccino-s csésze 335 cc
Ceylon cappuccino-s csésze, 335 cc, magassága 100 mm.
Ceylon csészealj 15 cm
Ceylon csészealj 15 cm
Ceylon csészealj az alábbi csészék alá, átm. 15 cm.
Ischia mokkacsésze 90 cc
Mokkacsésze, víztiszta üvegből, 90 cc, átm. 64 mm.
Ischia Cappuccino-s csészealj 15 cm
Ischia Cappuccino-s csészealj 15 cm
Cappuccino-s csészealj, átm. 15 cm.
Delta Hotel Porcelán, mokkacsésze 0,1 L
Mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. A mázban lévő alumínium oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg ( fémekkel érintkező része ) vastagabb, mint a szokásos.
Delta Hotel Porcelán, mokkacsésze alj 12 cm
A termékek pereme erősített, csorbulás ellen védett, mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. A mázban lévő alumínium oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg ( fémekkel érintkező része ) vastagabb, mint a szokásos.

Vissza a főoldalra